Yritys: myy autosi huutokaupalla!

Julkaistu: 06.05.2021

Tiesitkö, että Huutomyllyssä voit myydä mm. henkilö- ja pakettiautoja huutokaupalla?

Miksi myydä auto Huutomyllyssä?

  • Ei tarvitse tingata: Markkinat määräävät hinnan – näin sinun ei tarvitse käyttää aikaa vaivaannuttavaan tinkaamiseen. Samalla säästät aikaa, koska pielessä oleva hintapyyntö ei johda kaupan turhaan pitkittymiseen.
  • Tehokas tapa markkinahinnan löytämiseksi: Aina ei tiedä itsekään, minkä arvoisen auton oikeastaan omistaa. Kiinteästi asetettu hinta saattaa olla joko aivan liian korkea, tai jopa liian halpa! Huutokaupalla on näppärä tarkistaa, mitä autosta ollaan oikeasti valmiita maksamaan!
  • Auto saavuttaa myös piilevän yleisön: Kiinteähintaisissa kanavissa myyjä tavoittaa yleensä hyvin sen, joka aktiivisesti etsii juuri kyseisellä hetkellä juuri kyseisenlaista autoa. Nettihuutokaupassa auton näkee sen lisäksi myös suuri joukko "piileviä ostajia", joille auton hankkiminen ei ole välttämättä juuri nyt ajankohtaista, mutta joiden kohdalla sopivan tuleminen vastaan johtaa ajatukseen: "aina tuosta jotakin kannattaa tarjota".
  • Riskittömyys: Aina autosta ei tarjota syystä tai toisesta sopivaa hintaa. Jos hinta jää liian alhaiseksi, voit hylätä tarjouksen joutumatta maksumieheksi. Huutomylly veloittaa vain toteutuneista kaupoista. Reilua, eikö?

Millaisia autoja Huutomyllyssä voi myydä?

Meille on tärkeää, että kaupoista jää hyvä maku sekä ostajalle että myyjälle. Siksi kannustamme myyjiä rehellisyyteen avoimella myyjien arviointijärjestelmällä: Ostaja pääsee antamaan myyjälle julkisen arvion toteutuneiden kauppojen jälkeen. Parhaiten arvioidut myyjät palkitaan mm. muita paremmalla hinnalla ja näkyvyydellä!

Olemme asettaneet myytäville henkilö- ja pakettiautoille seuraavanlaiset rajoitukset ajomäärän mukaan:

  • 0-350 tkm: ei rajoitusta
  • Yli 350 tkm: ajoneuvon tulee olla kuntotarkastettu*
  • Yli 350 tkm, ei kuntotarkastettu: voidaan myydä vain romuna/varaosiksi

*Kuntotarkastus tehtynä max 10 tkm sitten. Kuntotarkastusraportti on liitettävä ilmoitukseen kuvana tai pdf:nä. Katsastustodistus ei ole kuntotarkastusraportti.

>> Selaa myytäviä ajoneuvoja