Huutokauppa kannattaa!

Julkaistu: 25.02.2021

Huutokaupassa voittavat kaikki – niin ostaja, myyjä kuin ympäristökin! Kiertotalouteen perustuva Huutomylly-nettihuutokauppa on viisasta ja kestävää kaupantekoa jokaiselle osapuolelle.

Miksi kannattaa ostaa huutokaupalla?

  • Upeita löytöjä edullisesti! Myyjä on usein valmis myymään tuotteen yllättävän halvalla – hänellä voi olla kiire tehdä tilaa uudelle. Joskus myyjälle riittää, että joku vie tavaran pois jaloista, ja rahan saaminen on pelkkää plussaa. Ole oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja saatat hämmästyä!
  • Huutokaupat säästävät aikaasi! Markkinat määräävät hinnan – näin aikaa ei tuhraannu tinkaamiseen, eikä pielessä oleva pyyntihinta johda kaupan turhaan pitkittymiseen. Halutessasi voit myös aktivoida korotusautomaatin huolehtimaan korotuksista puolestasi.
  • Ympäristö kiittää! Kiertotalous on ympäristölle suuri palvelus – ostamalla käytettyä uusi tuote jää valmistamatta ja säästyy rahaa, raaka-aineita ja päästöjä.
  • Huutokaupat tuovat jännitystä elämään! On kutkuttavaa tarkkailla, pärjääkö oma tarjous, vai korottaako joku – varsinkin jos ratkaisu menee "jatkoajalle". Kokeile vaikka ;)

Miksi kannattaa myydä huutokaupalla?

  • Huutokauppa on tehokas tapa todellisen markkinahinnan löytämiseksi: Aina ei tiedä itsekään, minkä arvoisen tavaran omistaa. Kiinteästi asetettu hinta saattaa olla joko aivan liian korkea, tai sitten aivan poskettoman halpa! Huutokaupalla on näppärä tarkistaa, mitä tuotteesta on oikeasti valmiita maksamaan!
  • Huutokaupat säästävät aikaasi! Markkinat määräävät hinnan – näin aikaa ei tuhraannu tinkaamiseen, eikä pielessä oleva pyyntihinta johda kaupan turhaan pitkittymiseen.
  • Huutokauppojen etuna on, että tavara saavuttaa myös piilevän yleisön. Kiinteähintaisissa kanavissa myyjä tavoittaa yleensä hyvin sen, joka aktiivisesti etsii juuri kyseisellä hetkellä juuri kyseistä tuotetta. Nettihuutokaupassa tuotteen näkee sen lisäksi myös suuri joukko "piileviä ostajia", joille kyseisen tuotteen hankkiminen ei ole välttämättä juuri nyt ajankohtaista, mutta joiden kohdalla tuotteen tuleminen vastaan johtaa ajatukseen: "aina tuosta jotakin kannattaa tarjota". Hyvä esimerkki tästä on keskellä talvea huikeisiin hintoihin nousevat ruohonleikkurit (Kiertonet.fi).
  • Toisen romu on toisen aarre! On kuultu tarinoita, joissa myyjä on ajatellut ensin heittää esim. viallisen laitteen menemään, mutta päättänyt sittenkin antaa nettihuutokaupalle vielä mahdollisuuden – lopulta myyjä on saanut tavarasta satoja euroja!

>> Selaa huutokauppoja