Konepalvelu H Tahvanainen Oy
Huutomyllyssä jo vuodesta 2023


Vahvaa osaamista maanrakennustöihin jo toisessa sukupolvessa
Konepalvelu H Tahvanainen Oy on vuonna 1978 Ilomantsissa perustettu yritys. Joensuuhun toiminta siirtyi 2000-luvun vaihteessa. Toisessa polvessa toimiva yritys keskittyy nykyään maanrakennukseen ja siihen liittyviin palveluihin.

Yrityksemme työllistää sesonkiaikaan jopa 40 maanrakennusalan ammattilaista. Palvelemme erilaisissa urakoissa erityisesti Joensuun seudulla, mutta olemme laajentaneet toiminta-aluettamme menestyksekkäästi koko Pohjois-Karjalan alueelle. Asiakkaisiimme kuuluvat monet tunnetut yritykset ja muut toimijat, kuten Fortum Power and Heat Oy, Maintpartner Oy, Joensuun kaupunki, YIT Talo Oy, Rakennusliike LapTi Oy, Siun Sote Oy, Kontiolahden kunta ja Vapo Oy.

Lähtökohtanamme on kokonaisvaltaisen palvelun tarjoaminen. Huolehdimme tarvittaessa kaikista asiakkaan maanrakennukseen liittyvistä töistä alusta loppuun saakka avaimet käteen -periaatteella. Uuden teknologian hyödyntäminen ja jatkuva kehittäminen ovat niin ikään osa toimintaamme: etsimme yhdessä asiakkaidemme kanssa innovatiivisia ratkaisuja ja vastaamme yhteiskunnan ja teknologian muutoksiin.

https://www.htahvanainen.fi